Ameland is een prachtig Waddeneiland, waarbij je eigenlijk alles op de fiets kan doen. Een fiets huren op Ameland is een must. Als je zelf geen fiets hebt meegenomen is het ideaal om één te huren. Op de fiets kom je langs de mooiste plekjes op Ameland. Pak een mooie fietsroute of ga lands de Waddenzeedijk, door het bos, duinen of door de prachtige dorpjes. Ook het natuurgebied ’t Oerd is een aanrader.

Waar kan ik een fiets huren op Ameland?

Op Ameland is een groot aanbod fietsverhuur bedrijven. In elk dorp is er wel één gevestigd. Wil je liever bij de haven een fiets huren, dan is dit ook zeker mogelijk. Je vind er allerlei fietsen die worden aangeboden voor verhuur. Damesfietsen, herenfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen. Je hebt daarnaast keuze uit verschillende fietsroutes.

Routes op Ameland

Route You

Route

Fietsen123

Voordelen van een fiets huren op Ameland

  • Vooraf gereserveerde fietsen kunnen direct bij de boot gebracht worden
  • Goede en snelle service
  • Inleveren vaak mogelijk op de verschillende locaties Nes, Hollum, Ballum of bij de boot.
  • Gratis fietsroutekaart bij het huren van een fiets
  • Gratis ophalen en bezorgen van fietsen

fiets huren op ameland

Fietsverhuurbedrijven 

U kunt bij verschillende fietsverhuurbedrijven terecht voor een goede fiets, waarmee u het eiland kan ontdekken. Er zijn tegenwoordig vele mogelijkheden hierin. Zo zijn er mogelijkheden om een electrische fiets te huren of bijvoorbeeld een fiets met kinderzitje. Onderstaande fietsverhuren bevelen wij aan.

Kiewiet Fietsverhuur

Direct bij de veerboot is er fietsverhuur aanwezig. Daarnaast bieden zij gratis bagage vervoer naar het vakantieadres. Ook is het mogelijk om online fiets te verhuren, waarbij je ook nog 10% korting krijgt. Ook worden huurfietsen gratis bezorgt over het hele eiland. Heb je nog geen idee waar je naartoe wilt? Maak dan gebruik van de fietskaart die ze (gratis) aanbieden. Ze zijn verder gevestigd in Nes, Buren, Hollum en Ballum.

Adres:

Kiewiet fietsverhuur
Oude Steiger 1
Nes – Ameland
Tel: 0519-542130
Website

Fietsverhuur Metz

Fietsverhuur Metz bezorgt uw fiets ook bij de veerboot of bij uw vakantiewoning. Bagagevervoer bij het huren van fietsen. Ze zorgen ook voor bagagevervoer vanaf de veerboot naar uw vakantie-adres.

Adres:

Fietsverhuur Metz
Strandweg 37
Buren
0519 – 54 24 17
Website